Söndagen den 31 mars 2019 ordnar vi en heldags bussresa till två hingstvisningar i Skåne.
Lövsta stuteri/Blue Hors visar hingstar ur sitt program i Helsingborg med början där 10.30.
PS Flyinge & Partners tillsammans med Helgstrand Dressage tar sedan vid med sina hingstar som visas på Flyinge med start 15.00.
Om Du är medlem i SWB och SWB Norra Kalmar Län blir kostnaden för resan 200 kronor och om Du ännu inte är medlem blir priset 350 kronor, eller så tar Du tillfället i akt och blir medlem direkt genom att gå in på SWB hemsida via följande länk: Bli medlem
Anmälan som är bindande sker genom att swisha anmälningsavgiften till Charlotte Liliemark på 070-952 49 49. Först till kvarnprincipen gäller.
I priset ingår resa från Fårbo Rastplats vid E 22 norr om Oskarshamn. Bussen avgår därifrån 05.30. Parkering finns på platsen. På kvällen åker vi hemåt efter avslutad visning på Flyinge.
Efter avfärd åker vi direkt till Helsingborg där vi av arrangören Lövsta Stuteri bjuds på frukost innan hingstvisningen startar.
Alla anmälda till bussresan är automatiskt anmälda till denna visning inkl frukost.
Efter avslutad visning i Helsingborg tar bussen oss vidare till Flyinge där vi under några timmar får möjlighet se några av Schockemöhles och Helgstrand Dressage främsta hingstar.
OBS!!!! Denna visning kostar 105 kronor/person och då många uppfödare som använt hingstar från arrangörerna redan fått biljetter har vi valt att INTE boka för alla i bussen.
Har Du inte redan biljetter så öppnar bokningen den 1 mars 2019 och det gäller nog att hänga på då för intresset är stort.